Alles voor een betere woning!

kozijn & zo hoogvliet -VT wonen Schuifpuien-hefschuifpuien

Extra licht en ruimte met kunststof schuifpui

“Het is alweer een jaar geleden dat we een kunststof schuifpui met Screenline® zonwering plaatsten tijdens de uitzending vtwonen Verbouwen of Verhuizen”, denkt Margreeth Olierhoek van Kozijn & Zo tevreden terug. Ook dit jaar zijn verschillende Select Windowspartners aan zet om woningen een metamorfose te geven.

Licht en ruimte creëren

“Het is fantastisch dat alle Select Windowspartners hun krachten bundelen en op deze manier aan het grote publiek laten zien waartoe we in staat zijn,” vindt Margreeth. Haar monteurs weten als geen ander hoe ze bijvoorbeeld met openslaande tuindeuren of een kunststof schuifpui licht en ruimte kunnen creëren in een woning. Ze kan dan ook niet wachten tot de afleveringen  uitgezonden worden waarin haar Select Windows collega’s een cruciale rol vervullen. (vtwonen verbouwen of verhuizen, woensdagavond, 21.30 op Net 5 en zondag om 17.30 uur op SBS6)

VKG gecertificeerde monteurs

Kozijn & Zo is in staat binnen één dag een hefschuifpui of kiepschuifpui te plaatsen. De professioneel opgeleide en VKG gecertificeerde monteurs werken het geheel keurig af zodat bijvoorbeeld de pui aangesloten zit op de bestaande parketvloer. “Zo gepiept en de mensen hebben er enorm veel woongenot van.”

Montageteam Kozijn & Zo - vtwonen verbouwen of verhuizen  

Screenline binnenzonwering

Vaak horen we in de showroom terug dat mensen behalve van het licht en de ruimte, vooral genieten van het uitzicht op de tuin. Ook Screenline® zorgt voor een nieuwe beleving. Deze binnenzonwering zit tússen het isolatieglas zodat vuil, wind en regen geen kans maken als de schuifpui op een kier staat.

Voordelen kunststof schuifpui

  • Veel meer licht, rust en ruimte;
  • Onderhoudsarm, duurzaam, isolerend en inbraakwerend;
  • Binnen een dag geplaatst;
  • Open te zetten in elke gewenste stand;
  • Tuin wordt onderdeel van de woonkamer;
  • Standaard voorzien van veiligheidsglas.

Schuifpui en openslaande deuren

Mis niets en profiteer mee van de mogelijkheden die er zijn. Na een gesprek in de showroom van Kozijn & Zo aan de Hoefsmidstraat 35 blijkt vaak dat verhuizen helemaal niet nodig als u de mogelijkheden van ruimtebesparing kent. Vraag naar het woongenot van de schuifpui of openslaande deuren.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken samen met onze adviseur.
Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.