Alles voor een betere woning!

Energiebespaarlening

Energiebespaarlening bespaart!

U kunt uw spaargeld maar één keer uitgeven. Dat betekent: keuzes maken. Met de Energiebespaarlening kunt u misschien toch meer wensen verwezenlijken dan u in eerste instantie denkt.

Gratis lenen

De Energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds is namelijk een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen huis te kunnen financieren. Afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt, kan die besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van uw lening te dekken. Maak van uw woning een heerlijk comfortabel thuis en investeer slim!

Frans van Uffelen heeft een Energiebespaarlening afgesloten

Frans van Uffelen uit Rotterdam heeft zelf ook een Energiebespaarlening afgesloten. Hij zegt daarover het volgende: “Mijn houten kozijnen zijn eigenlijk al jaren aan vervanging toe. Omdat ik het dak niet meer op durf om de kozijnen te schilderen, spaar ik al een tijdje voor onderhoudsarme en energiezuinige kunststof kozijnen. Dankzij de Energiebespaarlening kan ik nú mijn droom al verwezenlijken. De rente van deze lening is zó laag dat ik deze grotendeels betaal met het voordeel op mijn energierekening. Ik heb ook nog eens het geluk dat de rente van mijn lening belastingaftrekbaar is. Van het spaargeld heb ik een nieuwe vloer aangeschaft.”

Besparen op energie

De belastingdienst heeft een subsidiepot om mensen te motiveren hun woning energiezuinig te maken. U kunt tot maximaal 25.000 euro tegen zeer gunstige omstandigheden lenen zodat u snel bespaart op uw energierekening. Eigenaren van een ZEP+/Nul op de Meter woning lenen tot maximaal € 65.000,-. Goed voor uw portemonnee én het milieu.

Alle voordelen op een rijtje:

  • zeer aantrekkelijke rente (bekijk actuele rentepercentage);
  • de rente is veelal te betalen vanuit de energiebesparing;
  • rente is belastingaftrekbaar;
  • boetevrij af lossen (deels of helemaal);
  • geen afsluitkosten.

Het is niet vreemd dat de overheid meebetaalt aan uw kunststof kozijnen met isolatieglas. U bespaart namelijk een hoop energie met onze isolerende, onderhoudsarme en inbraakwerende kozijnen. Naast de mogelijkheden van de Energiebespaarlening, wijzen we u ook graag op de regelingen die er zijn voor subsidie op kunststof kozijnen en isolatieglas.

Energiebespaarlening app

Woont u in de regio Rotterdam, Hoogvliet, Spijkenisse, Schiedam of Vlaardingen en wilt u meer weten over de voorwaarden van de Energiebespaarlening met betrekking tot uw woonwensen? Neem dan contact met ons op, of kijk op www.energiebespaarlening.nl of download de App. U ontdekt in één oogopslag wat een bepaalde lening voor u ‘oplevert’.

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier