Alles voor een betere woning!

Kozijn & zo - Duurzaam verbouwen en een lagere energierekening

Duurzaam verbouwen en renoveren? Denk aan onderhoudsarme kozijnen

In 2050 willen we in Nederland Co2 neutraal zijn. Een hele dobber. We horen veel over gasloos wonen, maar er zijn natuurlijk véél meer mogelijkheden om duurzaam bezig te zijn. Denk alleen al aan de mogelijkheden rondom woningisolatie. De warmte die niet ontsnapt, hoeft u niet bij te stoken.

Bij nieuwbouw kunt u isolatie van meet af aan goed aanpakken. Bij bestaande woningen is dat lastiger. Het is nog lang geen 2050, maar denk bij iedere klus of renovatie in huis aan een duurzame aanpak en ga duurzaam verbouwen.

Kunststof kozijnen met triple glas

Bijvoorbeeld: uw houten kozijnen en ramen op de zuidkant zijn aan een schilderbeurt en eigenlijk aan vervanging toe. Mis de boot niet en ga direct voor kunststof kozijnen en ramen. Deze lijken sterk op hout en isoleren als de beste. Zeker in combinatie met triple isolatieglas. We zijn zelfs zo toekomstgericht dat we kozijnen hebben die speciaal gemaakt zijn voor triple glas.

Schüco kunststof kozijnen - meer keuze in uitstraling en betere isolatiewaarde - Blok-Facet-Accent

Ramen, deuren en schuifpui

Om de kosten te spreiden, ruilt u in de volgende fase de houten deur en schuifpui aan de noordkant van de woning in voor een kunststof deur en schuifpui. Het verschil in hout en ons kunststof is met het blote oog niet zichtbaar, dus er is geen noodzaak alles tegelijk aan te pakken. U maakt langzaamaan uw woning duurzaam.

Duurzaam verbouwen en een lagere energierekening

Uw energierekening daalt en uw woning stijgt in waarde. Én u hoeft uw kozijnen, ramen, deuren en schuifpui nooit meer te schilderen. Dat is het fijne van kunststof; het is duurzaam, isolerend, onderhoudsarm én inbraakwerend. Wij leveren namelijk al onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien standaard met beslag dat voldoet aan het Politiekeurmerk.

Terugverdientijd

De kosten die u maakt door het hout te vervangen voor kunststof kozijnen, verdient u ook terug met uw energierekening die lager zal uitvallen. De overheid en veel gemeentes verlenen subsidies voor duurzame investeringsplannen. Via de energiebespaarlening leest u bovendien hoe u eventueel tegen gunstige voorwaarden geld leent voor duurzaam verbouwen en energiebesparende maatregelen. Het woongenot wordt aanzienlijk beter. En dat komt niet alleen doordat u weet dat uw woning in waarde is gestegen.

Voldoen aan de strenge VKG eisen

Doordat we alle kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien in onze eigen Nederlandse fabriek (via Select Windows) op maat laten maken, onze eigen monteurs bij u thuis komen kijken, opmeten en plaatsen, kan praktisch alles. Elke vorm en iedere kleur, passend bij de stijl van uw woning. En vanzelfsprekend voldoen zowel onze monteurs als onze producten aan de strenge eisen van de branchevereniging VKG. Dit betekent voor u: kwaliteit en zekerheid. Voor nu en in de toekomst.

Ook duurzaam verbouwen?

Bij Kozijn & Zo zit u meer dan goed. Bezoek onze showroom in Hoogvliet en laat u inspireren. Wij adviseren u graag over uw mogelijkheden wat betreft duurzaam verbouwen. De koffie staat klaar!

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier