Alles voor een betere woning!

Kozijn & Zo - al 12,5 jaar een begrip in de regio Rotterdam kunststof kozijnen

De ontwikkeling van kunststof kozijnen

Wij zijn al 12,5 jaar een begrip én uw kozijnspecialist in de regio Rotterdam. Vorige week hebben we bij dit heuglijke feit stilgestaan en hebben met het team teruggeblikt en vooruit gekeken. We kwamen tot de conclusie dat de tijd qua innovatie bij ons zéker niet stil heeft gestaan en ons ontwikkelen op het gebied van kunststof kozijnen. 

Vlammende houtnerf structuur op kunststof kozijnen

Ondanks dat kunststof kozijnen ramen en deuren vandaag de dag een uitstekend imago hebben, (beste isolatie, onderhoudsarm, duurzaam en inbraakwerend) wilden we de uitstraling van kunststof nóg meer richting het hout brengen. De rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) en de verdiepte profielen die we kennen van houten kozijnen waren al snel een feit. U kiest tegenwoordig uit 150 kleuren en structuren, passend bij de stijl van uw woning.

Schüco LivIng profielen

Vorig jaar lanceerden we LIGNA: een vlammende houtnerf structuur die niet van hout te onderscheiden is. En kort erop (afgelopen zomer) introduceerden we Schüco LivIng profielen voor kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien met maar liefst 7 isolatiekamers. Deze profielen zijn 120 millimeter diep i.p.v. 112 millimeter waardoor er met gemak triple glas in past. Ander voordeel van LivIng is dat er meer te kiezen is: naast het Accent profiel (neusje), heeft u nu ook de keuze uit het Hollands Blok profiel (6 graden aflopend) of het Hollands Facet (15 graden profiel). Het is maar net wat u mooi vindt.

Standaard 4 ventilatiestanden op draaikiepraam

Waar u voorheen een kunststof deur kon herkennen aan de ontsierende scharnierkapjes aan de buitenzijde, hebben we sinds een aantal jaar elegante rolbandscharnieren. Op de draaikiepramen zitten tegenwoordig standaard vier kierstanden en met ons parallelle ventilatiebeslag ventileert u zelfs veilig als u op vakantie bent. Het raam komt rondom 6 millimeter naar binnen waardoor er rondom ventilatieruimte ontstaat. Volledig volgens de strenge eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Natuurstenen dorpel tegen kunststofprijs

In de ontwikkelingen hebben we laten zien dat we oog voor detail hebben. Voor de voordeuren (die u volledig naar eigen smaak kunt samenstellen) zorgt onze unieke Hollandse dorpel voor de finishing touch. Deze dorpel is optisch een natuurstenen dorpel, maar is gemaakt van duurzame en sterk isolerende kunststof. Voor de prijs van kunststof heeft u dus een look a like natuurstenen dorpel.

Naast ramen en deuren ook veranda’s en dakkapellen

Inmiddels zijn we een begrip in de regio. Voor onder andere een achterdeur, schuifpui, veranda of dakkapel weten de mensen uit de regio Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen,  Spijkenisse en omgeving ons uitstekend te vinden. Al heel wat hebben mee geprofiteerd van alle ontwikkelingen. Toen we vorig jaar uit ons jasje groeiden en naar de overkant van de straat verhuisden, werd het alleen maar beter. Het is een prachtige lichte en opvallende showroom op een A-locatie.

Kozijn & Zo al 12,5 jaar een begrip! Bezoek onze showroom

Wat al die tijd niet veranderd is, is de samenwerking met Select Windows, het A-assortiment dat we bieden, de kwaliteit van de producten en onze klantvriendelijkheid. Bezoek vrijblijvend onze showroom en laat u inspireren. Wij zijn al 12,5 jaar een begrip op kozijnengebied en zijn van plan om dat nog lang te blijven! De koffie staat klaar aan de Hoefsmidstraat 35 in Hoogvliet.

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier