Alles voor een betere woning!

Kozijn & Zo Hoogvliet - Onderhoudsarme dakkapel - montage in 1 dag

Met een dakkapel wordt uw woning meer waard

Een dakkapel is heerlijk om meer licht en ruimte in huis te creëren en ook de bijpassende onderhoudsarme kunststof kozijnen zijn een droom. Maar wie heeft er nu zin om een paar weken met een gat in het dak te zitten?

Binnen één dag geplaatst

Gelukkig is dat bij Kozijn & Zo uit Hoogvliet ook helemaal niet nodig. Sterker nog: de volledig op maat gemaakte dakkapel plaatsen we binnen één dag. Na het inmeten, gaan we voor u aan de slag en als we zover zijn, rijden we uw kant-en-klare onderhoudsarme dakkapel zo de straat in. In de tussentijd maken de monteurs uw dak open en tillen met speciale tilhaken de dakkapel naar boven en zetten het geheel keurig op z’n plaats. In een handomdraai heeft u enorm veel ruimte op zolder. De afwerking aan zowel binnen- als buitenzijde nemen wij natuurlijk voor onze rekening.

Investeer in woongenot

Voordat u het weet, staat die dakkapel op uw woning en dan kan het grote genieten beginnen. Mensen die u voorgingen, ervaren letterlijk en figuurlijk de extra ruimte. De rommelzolder wordt een prachtige lichte thuiswerkplek, een tienerkamer of misschien wel een hobbykamer of atelier. Naast het extra woongenot, investeert u ook in uw eigen woning. Want met het creëren van een extra kamer in een woonhuis, stijgt het aantal bruikbare vierkante meters en daarmee realiseert u ook een waardevermeerdering van uw eigen woning.

Nooit meer schilderen met een onderhoudsarme dakkapel

En hoe lekker is het niet dat u dankzij de kunststof kozijnen het dak niet meer op hoeft om de kozijnen te (laten) schilderen? U maakt het kunststof hooguit schoon met een vochtige doek. En wilt u de boel eens lekker laten doorwaaien, dan hoeft u ook niet bang te zijn dat u raamdecoratie alle kanten op fladdert. Screenline® zonwering bevindt zich tússen het glas zodat wind, vocht en viezigheid geen schijn van kans maakt.

Vergunning dakkapel

Mocht u vooraf vragen hebben over een eventuele vergunning dan helpen we u natuurlijk vrijblijvend. Aan de achterzijde van de woning heeft u sowieso geen vergunning nodig. Aan de voorzijde in sommige gevallen wel. Dat hangt af van het formaat van uw dakkapel en de regels die lokaal/per gemeente gelden. Of u nu een vergunning nodig heeft of niet, u moet in alle gevallen voldoen aan het Bouwbesluit. Daar zijn wij met onze duurzame en kwalitatief hoogwaardige dakkapellen ook in thuis. We gaan de isolatiewaarde van het Bouwbesluit zelfs ruim voorbij. Het dak heeft een gemiddelde warmteweerstand van 6.0 m2 k/w RC.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een goed isolerende en onderhoudsarme dakkapel, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Of kom naar de showroom in Hoogvliet om de opties met eigen ogen te bekijken.

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier