Alles voor een betere woning!

Wij staan voor u klaar in de showroom

Showroombezoek op afspraak 

Onze showroom is open van maandag tot en met zaterdag en uiteraard ontvangen we u volgens de richtlijnen van het RIVM; we houden afstand en dragen mondkapjes. Wilt u onze showroom bezoeken, een adviesgesprek of offerte aanvragen dan willen we u vragen om een afspraak te maken. 

Kijk voor onze actuele openingstijden op de contactpagina.

Afspraak in de showroom maken?

U kunt telefonisch een afspraak maken via 010 438 28 05 of het informatie formulier invullen op de website en aangeven dat u graag een afspraak wilt inplannen. 

Montage aan huis? 

Montages kunnen doorgang vinden bij u thuis wanneer er voldoende afstand bewaard wordt en we samen de maatregelen van het RIVM in acht nemen.

  • Wij werken volgens het protocol ‘Samen veilig doorwerken’ van de Rijksoverheid.
  • Onze monteurs en adviseurs komen bij u thuis in goede gezondheid, en houden zich aan de basismaatregelen ten aanzien van afstand, hygiëne etc.

Wat vragen we van u?

  • Voor een showroombezoek, een advies of een offerte graag een afspraak maken
  • Een mondkapje is verplicht bij het betreden van de showroom
  • In onze showroom staat desinfecterende handgel of bieden we u de mogelijkheid om uw handen te wassen.
  • We wassen onze handen met grote regelmaat.
  • Heeft u een afspraak staan en bent u of is één van uw gezinsleden positief getest? Neem dan contact met ons op om de afspraak te verzetten.

 

Wij helpen u graag tijdens een afspraak in onze showroom.

U bent van harte welkom in onze showroom. Op dit moment ontvangen wij alleen bezoek op afspraak vanwege de huidige maatregelen en aanhoudende drukte. Zo heeft u voldoende ruimte om veilig onze showroom te bekijken. Voor het maken van een afspraak in de showroom willen wij u vragen gebruik te maken van ons contactformulier of bel naar 010-4382805.