Alles voor een betere woning!

Hoe gaan wij om met het Coronavirus? Zo zorgen we voor uw en onze gezondheid

Blijf welkom in onze showroom – showroom bezoek op afspraak

Wij volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet. Want we stellen de gezondheid  van onze klanten en onze medewerkers uiteraard voorop.

U blijft van harte welkom in onze showroom. Wel ontvangen wij op dit moment alleen bezoek op afspraak, zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken. Voor het maken van een afspraak in de showroom of bij u thuis willen wij u vragen om telefonisch contact met ons op te nemen of het contactformulier in te vullen. Wij houden gepaste afstand en nemen extra voorzorgsmaatregelen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?

  • We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met lichte klachten blijft zoals voorgeschreven door het RIVM thuis.
  • In onze showroom staat desinfecterende handgel en bieden u de mogelijkheid om uw handen te wassen en een mondkapje te gebruiken.
  • We wassen onze handen met grote regelmaat.
  • Wij werken volgens het protocol ‘Samen veilig doorwerken’ van de Rijksoverheid.

Wat vragen we van u?

  • Bij verkoudheidsklachten zoals hoesten en koorts om het bezoek aan onze showroom uit te stellen tot het moment dat de klachten zijn verdwenen.
  • Wij verzoeken u dringend om in onze showroom een mondkapje te dragen.
  • Heeft u een afspraak staan, verzet deze dan indien u klachten heeft.

Afspraak wijzigen? 

Heeft u een afspraak gemaakt in onze showroom of met één van de adviseurs bij u thuis, maar stelt u dat liever uit? Dat begrijpen we. U kunt uw afspraak eenvoudig wijzigen door ons te bellen.

Wij werken i.v.m. COVID-19 op afspraak

U bent van harte welkom in onze showroom. Op dit moment ontvangen wij alleen bezoek op afspraak, zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken. Voor het maken van een afspraak in de showroom of bij u thuis willen wij u vragen gebruik te maken van ons contactformulier.