Kozijn & Zo Hoogvliet - Terrasoverkapping - schuifdaken

Met een cabriodak is het altijd terrasweer in uw tuin

U zit heerlijk op uw loungebank onder uw veranda uw magazine door te bladeren. Genieten ten top, maar midden in de zomer kan de temperatuur onder uw glazen terrasoverkapping behoorlijk oplopen. Zonwering doet wonderen, maar wat zou een beetje frisse lucht onder uw veranda lekker zijn op dat soort dagen.

Een klant in de showroom van Kozijn & Zo gaf aan dat een veranda vaak zo definitief is. Zo dicht. Hij vroeg zich af of hier niet iets flexibels voor te vinden is. Eigenaar van Kozijn & Zo, Angelo, ging voor hem op zoek en ontdekte het schuifdak. Dit wordt ook wel een cabriodak voor in de tuin genoemd.

Flexibel cabriodak in de tuin

Dit cabriodak in de tuin werkt hetzelfde als in een auto. Wilt u frisse lucht, dan zet u het dak open. En regent het, dan sluit u het dak weer (deels). Met dit flexibele dak heeft u zelf de touwtjes in handen.

Schuifdak met losse panelen

In de auto is het dak open of dicht. Onder het schuifdak kunt u meer kanten op: open, dicht, maar ook alles ertussen in. Wilt u overkapt zitten, maar toch (deels) rechtstreeks in de zon, en uw veranda-genoot niet? Met een lichte handbediening met een stok verschuift u de glazen delen los van elkaar. Dus misschien wilt u wél uw benen in de zon, maar niet uw gezicht. Ook geen probleem.

Cabriodak past zich aan het weer aan

In Nederland is het weer nu eenmaal wisselvallig. Na een zonovergoten ochtend, kan het ’s middags de hele middag regenen en waaien. Die wispelturigheid van moeder natuur biedt Kozijn & Zo het hoofd door het cabriodak aan het assortiment toe te voegen.

Bewonder het cabriodak in de showroom

Misschien heeft u er zelf niet aan gedacht, maar een schuifdak is een ideale oplossing om uw binnentuin of dakterras te overkappen. In de showroom aan de Hoefsmitstraat 35 in Hoogvliet kunt u het schuifdak met eigen ogen bewonderen. Blijft u liever thuis, kijk dan op afstand hoe een schuifdak werkt.