Alles voor een betere woning!

Kozijn & Zo Kunststof kozijnen - vtwonen weer verliefd op je tuin - openslaande deuren en een loopdeur / keukendeur - ramen, deur en onderhoudsarme kozijnen

3 redenen om nú voor onderhoudsarme kozijnen te kiezen

Er is altijd wel iets te verbeteren aan uw woning. Dat kost allemaal geld, dus dat betekent keuzes maken. Slimme keuzes. Juist nú doet u er goed aan om u te verdiepen in onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien.

In dit blog vertellen wij u meer over onze onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Daarnaast geven we drie redenen om nu te kiezen voor kunststof kozijnen.

Onderhoudsarme kozijnen

Er zijn veel goede redenen om voor onderhoudsarme kozijnen te kiezen. Denk aan het feit dat deze enorm goed isoleren, nooit meer geschilderd hoeven te worden en inbraakveilig zijn. Natuurlijk telt het mee dat kunststof kozijnen niet van hout te onderscheiden zijn, maar dat zijn allemaal tijdloze voordelen. We geven u graag 3 redenen waarom het slim is nú de overstap naar onderhoudsarme kozijnen te maken.

3 redenen om nú te kiezen voor kunststof kozijnen

  1. uw spaargeld levert op de bank op dit moment niets op;
  2. er zijn zeer ruime mogelijkheden voor subsidies en bespaarleningen;
  3. dankzij de isolatiewaarde profiteert u iedere maand van een lagere energierekening.

Direct genieten van extra woongenot

U kunt wel wachten tot de subsidiepot leeg is, maar waarom zou u nú niet meeprofiteren? U hoeft ook niet te wachten tot de rente op de bank weer stijgt, want dat lijkt nog wel een tijd te duren. Geniet gewoon zo snel mogelijk van het extra woongenot. Dat verdient u!

Nooit meer schilderen

Zoals u weet hebben we voor iedere woning een passend kozijn, raam, deur of schuifpui. U kiest uit 150 kleuren en structuren. Wat houdt u nog tegen? Het mag duidelijk zijn dat uw woning direct in waarde stijgt als u in onderhoudsarme kozijnen investeert. Bovendien is het natuurlijk een heerlijke gedachte dat u uw ramen en deuren nooit meer hoeft te schilderen. Schoonmaken met een vochtige doek is voldoende.

Bezoek onze showroom in Hoogvliet

Wilt u meer weten over onderhoudsarme kozijnen, neem dan contact op met Kozijn & Zo of bezoek de showroom aan de Hoefsmidstraat 35 in Hoogvliet. We laten u ook graag een aantal referentieprojecten zien.

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier