Alles voor een betere woning!

Kozijn & Zo Hoogvliet - Kunststof schuifpui-10 voordelen schuifpui

De 10 voordelen van een kunststof schuifpui

Mooi weer mag gezien worden. Komt dát even goed uit: met een schuifpui heeft u onbeperkt zicht naar buiten. Ander groot voordeel is dat u met een pui een enorme hoeveelheid licht naar binnen haalt. Hierdoor lijkt uw woning opeens een stuk groter.

Nu de winter achter ons ligt en we reikhalzend uitkijken naar de lente en de zomer, is het tijd voor een schuifpui. Met een hefschuifpui, kiepschuifpui of parallelschuifpui creëert u namelijk met één vinger een drempelloze verbinding van uw woning naar de tuin. En laat dat nu precies zijn wat we zo graag willen: dat de tuin het verlengde is van de woning. in dit blog geven we u 10 voordelen van een kunststof schuifpui.

Schuifdeel pui zelf bepalen

U loopt dus met een twee-, drie- of vierdelige schuifpui gemakkelijk van binnen naar buiten en andersom. U bepaalt zelf of u het schuifdeel links, rechts of (bij een vierdelige schuifpui) in het midden heeft. Het is maar net hoe uw woning is ingericht. Openslaande deuren kunnen een prima alternatief zijn. Laat u in de showroom aan de Hoefsmidstraat 35 in Hoogvliet informeren wat in uw situatie het beste is.

Screenline® zonwering

Tip: Met de Screenline® zonwering heeft u geen last van wapperende gordijnen als het waait. Uw jaloezieën zitten veilig tussen het isolatieglas dus waaien niet stuk en worden niet vies. Met een muur links en rechts van de schuifpui kunt u natuurlijk prima kiezen voor gordijnen. Laat onze specialisten u adviseren!

Goede isolatie

Wat heerlijk: uw kunststof schuifpui hoeft u nooit meer te schilderen en uw jaloezieën nooit meer af te stoffen. U gaat een hoop tijd overhouden. En dat niet alleen. U zult ook minder betalen aan uw energierekening, want onze kunststof schuifpuien isoleren erg goed.

10 voordelen van een kunststof schuifpui op een rijtje:

  1. U creëert een drempelloze toegang van uw woning naar uw tuin;
  2. gemakkelijk te bedienen schuifpui;
  3. ook met een klein kiertje haalt u frisse lucht naar binnen;
  4. dankzij Screenline® raamdecoratie heeft u geen last van flapperende gordijnen;
  5. u kiest zelf hoe u de schuifpui indeelt;
  6. neemt geen ruimte van uw tuin in;
  7. u kiest het formaat, de kleur en de uitvoering die u wenst;
  8. dankzij het VKG Keurmerk heeft u 15 jaar garantie;
  9. een kunststof schuifpui hoeft u nooit meer te schilderen;
  10. een schuifpui is onderhoudsarm, inbraakwerend en isolerend.

Graag tot ziens in onze showroom! De koffie staat klaar!

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier